dana lim

Dana Lim rustar upp med ny fog- och brandtätningsspecialist

Bild 1

Det sägs att vackra fogar är kronan på verket när man bygger. Men det är ytterst viktigt att välja rätt fogmassa för rätt uppgift. För att underlätta för hantverkare och fogspecialister när de står inför ett sådant val har Dana Lim nu rekryterat Peter Huzelius, en erfaren säljare med lång erfarenhet inom fog, lim och brandtätningar.

Byggbranschens krav om specialisering och kvalitetssäkring präglar alltmer hantverkarens vardag. Och detta gäller inte minst även för fogbranschen. För att möta dessa krav måste man välja rätt fog för rätt uppgift, och därför är det viktigt att det finns experter som kan vägleda hantverkare genom det breda sortimentet av fogmassor. 

Därför har Dana Lim nu anställt Peter Huzelius, som med sin breda kunskap inom branschen ska ansvara för försäljning och rådgivning mot just fogspecialister.

Rätt man för jobbet

Peter Huzelius har under de senaste 10 åren arbetat hos Essve, varav han har arbetat de senaste sju åren specifikt med brand och brandtätning. Med sin erfarenhet som försäljare, samt inom fog, lim och fästning, ska han vara med och utveckla Dana Lim på den svenska marknaden. Han berättar:

- Jag har arbetat mot slutbrukarledet i nästan 10 år, vilket jag trivs med. Jag tycker om att vara ute där saker händer, på så sätt kan jag lättare känna av marknaden och se vad de som faktiskt använder produkterna behöver. Och Dana Lim har ett bra produktutbud och deras närhet mellan produktion och försäljning gör att det är lättare att ta fram produkter som marknaden eftersträvar. Så det ser jag absolut fram emot att vara med och utveckla vidare.

Torsten Hjelm, Country Manager för Dana Lim Sverige, avslutar:

- Vi är ett företag som stoltserar över våra medarbetare och deras kompetens. Med Peter i teamet kommer vi att kunna specialisera vår rådgivning ytterligare, särskilt mot fogspecialisterna och inom brandtätning. Så med hans erfarenhet och kunskap tror vi att han helt klart är rätt man för jobbet.

Peter Huzelius hade sin första dag hos Dana Lim Sverige den 2 juni, och kan nås på 0705-809909 eller phu@danalim.se.