<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Bygma vässar strategin gentemot byggare och gör Dana Lim till ny huvudleverantör
dana lim

Bygma vässar strategin gentemot byggare och gör Dana Lim till ny huvudleverantör

Bild 2 Bild 1

Byggvarukoncernen Bygma stärker nu sitt samarbete med den nordiska leverantören Dana Lim, som blir huvudleverantör av lim, spackel och fogmassa också på den svenska marknaden. Valet av Dana Lim är ett led i Bygmas tillväxtstrategi kring att ta betydande andelar på den svenska proffsmarknaden. Då står ett vässat erbjudande i fokus, både ifråga om sortiment men också kring kunskap och service.
 
- På Bygma renodlar vi nu vårt erbjudande än mer tydligt mot byggbolag och byggproffs, varav rätt samarbeten och partnersskap blir viktigt. Förutom att Dana Lim tillhandahåller ett komplett och kvalitativt sortiment så vet jag att de kommer att kunna erbjuda just det där lilla extra som gör skillnad för oss och för proffsen. Att till exempel kunna komma ut på byggarbetsplatserna och erbjuda support på plats. Vi ser hur bra samarbetet har fungerat för oss i Danmark och vi vill helt enkelt fortsätta med samma framgångssaga även här i Sverige, säger Carl Evedius, Inköpschef på Bygma Sverige. 
 
För Dana Lim är det förstärkta samarbetet ett bevis på Dana Lims hårda arbete och annorlunda tankesätt. 
 
- Att bygga upp goda samarbeten med våra kunder är vår främsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla bra produkter som passar hantverkare och fogspecialister landet runt, men det tar inte slut där. För oss är det viktigt att våra återförsäljare och samarbetspartners känner att de har vårt stöd och att vi kan jobba tillsammans mot gemensamma mål. Det samarbete vi har med Bygma är redan starkt, och vi är jätteglada över att få ett utökat förtroende och vara en ännu viktigare del av deras framtidsresa, säger Torsten Hjelm, Country Manager för Dana Lim Sverige.