<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim presenterar egenproducerade lösningar på Trä & Teknik 2022
dana lim

Dana Lim presenterar egenproducerade lösningar på Trä & Teknik 2022

1660218867-ptg43yy9BannerwebTrTeknikmesseSE

Den 30 augusti drar Norden största mässa för industriell träbearbetning och samhällsbyggande i trä i gång. Under dagarna fyra ger Trä & Teknik besökaren möjlighet att träffa tillverkare och leverantörer och se dem visa upp lösningar som möter industrins utmaningar. En av årets utställare är Dana Lim, som i monter C02:39 bland annat kommer att presentera serien ProFect® – en egenproducerad serie av vitlimmer och MS-polymer.
 
Trä & Teknik är Nordens största mötesplats möbel- och inredningsindustrin. För besökarna är mässan ett bra sätt att nätverka med kollegor, knyta nya kontakter och inspireras av andra företag. För utställaren erbjuder Trä & Teknik möjligheten att träffa existerande och potentiella kunder och visa upp det senaste man har att erbjuda marknaden.
 
En av utställarna i år är Dana Lim, som anser trä- och möbelindustrin att vara en stor del av företagets DNA:
 
- Trä- och möbelindustrin är en stor del av Dana Lim, och vice versa. Vi har en gemensam önskan om att tillverka produkter som både ser bra ut, har rejäla och tåliga ytor och fogar och som alltid har stort fokus på miljö och hållbarhet. Det kan vi, eftersom vi är specialister på lim för trä och möbler. På Trä & Teknik vill vi visa våra möjligheter till anpassning av högteknologiska produkter för alla ändamål, genom att bland annat presentera både vår egenproducerade serie ProFect®, berättar Jonas Björnehäll, industrisäljare hos Dana Lim.
 

Kan anpassas för varje kund

 
På Trä & Teknik kommer Dana Lim att berätta mer om sitt breda sortiment vad gäller vitlimmer, smältlimmer, MS-polymer samt utrustning och kemi för rengöring vid kantlistningsprocessen. Utöver sitt breda sortiment, som inkluderar produkter från Henkel, Kleiberit och LCM, anser Dana Lim att deras största styrka är den egna produktionen. Jonas Björnehäll förklarar:
 
- Produkterna som vi kommer att visa upp är fantastiska. Både de produkterna vi kan erbjuda som agentur, då vi till exempel är Premium Supplier för Henkels stora limsortiment i Sverige. Men framförallt är vi stolta över vårt egenproducerade sortiment. 
 
Han avslutar:
 
- Att kunna tillverka våra egna produkter ger kunden ett mervärde, eftersom vi enklare kan anpassa lösningen för att passa kundens behov. Varje kund har olika problem att lösa, det kan vara allt från hastighet, temperatur eller tryck under limning. Då är det en styrka att vi kan ta våra produkter, anpassa dem efter önskemål i vårt eget laboratorium, testa dem under produktionen, och därefter erbjudas kunden precis den lösningen som de behöver.
 
Dana Lim kommer att vara på plats alla dagar mellan den 30 augusti och 2 september och kan hittas i monter C02:39.