<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim storsatsar i Norrland med rekrytering från DeWalt
dana lim

Dana Lim storsatsar i Norrland med rekrytering från DeWalt

Bild 1

Ett starkt företag behöver ett bra team med hög expertis. Och det har inte gått Dana Lim förbi. Därför anlitar de nu Tomas Bäckström som sin nya regionansvarige säljare för Norrland. Tomas har över 20 års erfarenhet av försäljning mot byggbranschen, inklusive 15 år som regionchef hos DeWalt. Nu ska han vara med och stärka Dana Lims närvaro i Norrland och erbjuda support och rådgivning till såväl nya som existerande kunder.
 
Nu rustar Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, sin organisation med en ny medarbetare: Tomas Bäckström. Tomas började sin nya tjänst som regionansvarig säljare för området Norrland den 1 december, och han kommer att ansvara för att bygga upp Dana Lims varumärke i området, hjälpa kunder och återförsäljare, samt driva marknaden framåt.

Framtidsentusiasm som smittar av sig


Dana Lim grundandes för över 90 år sedan och sedan dess har deras ståndpunkt varit att nöjda och stolta medarbetare utgör hörnstenarna i ett sunt företag. Därför investerar de mycket tid på att förbättra sin företagskultur och göra verksamheten till något mer än bara en arbetsplats. Det gör de bland annat genom att hitta rätt medarbetare, som kan bidra med något unikt till teamet. 
 
Nu välkomnar Dana Lim sitt nyaste tillskott Tomas Bäckström in i laget. Tomas har under många år arbetat med försäljning mot byggbranschen och har bland annat spenderat 15 år som regionchef för DeWalt. Men nu tar han sig an nya utmaningar tillsammans med Dana Lim. Han berättar:
 
- Jag har under mina år hos DeWalt arbetat mycket med varumärkesuppbyggnad och det är jag glad över att få fortsätta göra här med Dana Lim. Jag har kanske inte så mycket erfarenhet av lim och fogning, så den här produktkategorin kommer att vara en utmaning för mig att sätta mig in i. Men det gillar jag! Framtidsentusiasmen som finns i Dana Lims verksamhet smittar av sig och det ska bli en väldigt spännande utmaning att axla rollen som regionansvarig för Norrland.

Handplockad kompetens


För att leverera bästa möjliga service till sina kunder i Norrlandsområdet identifierade Dana Lim ett stort behov av att anlita någon med stark befintlig kännedom om området. Därför handplockades Tomas Bäckström ut till tjänsten. Torsten Hjelm, Country Manager hos Dana Lim Sverige, berättar:
 
- Som leverantör är vi stolta över att kunna leverera något mer än bara bra produkter. Vi vill även kunna hjälpa våra kunder med allt som hör till rådgivning, utbildning och service. Då krävs det att vi bygger upp ett team med pålitliga medarbetare, där alla har expertis nog till att utveckla sina respektive områden. Och det är helt klart något som Tomas kan klara av uppe i norr. Han är skärpt, kunnig, resultatorienterad och har redan ett stabilt nätverk som jag vet kommer att gynna oss. Det är väldigt kul att ha med honom på resan.
 
Han kompletteras av Tomas Bäckström, som avslutar:
 
- Tack vare mina erfarenheter vet jag att det nästan alltid finns ett varumärke som är ”tåget” i branschen, alltså ett företag som leder marknaden. Och trots att jag är ganska grön när det kommer till just denna produktkategori, så har jag så pass mycket erfarenhet av försäljning och varumärkesuppbyggnad inom byggbranschen att jag ser att Dana Lim befinner sig på en fantastisk väg framåt. De är tåget, och jag hoppar mer än gärna på!