<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Rutinerade säljare hoppar på Dana Lims framgångsresa
dana lim

Rutinerade säljare hoppar på Dana Lims framgångsresa

Bild 3

Under många år har Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, gjort insatser för att ta fler marknadsandelar i Sverige och förbättra servicenivån för svenska kunder. Därför har man nu stärkt det svenska teamet med två erfarna och kunniga medarbetare – Henrik Johansson och Marcus Andresen, som båda ansluter från ESSVE.
 
Hos Dana Lim kan man tydligt märka att efterfrågan på bra och hållbara lim-, spackel-, och foglösningar har ökat markant. För att möta efterfrågan på bästa sätt krävs både expertis och förmågan att skapa goda relationer med såväl kunder som återförsäljare. Av den anledningen har Dana Lim valt att anställa Henrik Johansson och Marcus Andresen som distriktsansvariga säljare.
 

Ett steg mot att öka synligheten 

 
Både Henrik Johansson och Marcus Andresen kommer från liknande roller hos ESSVE, där de i 10 respektive 14 år har arbetat som distriktsansvariga säljare. Från och med den 1 december kommer Henrik att ha ansvaret för Dana Lims distrikt Öst- Stockholm och Marcus kommer att ansvara för Västra Götaland/Halland.
 
Torsten Hjelm, Country Manager för Dana Lim Sverige, ser ljust på framtiden för företaget och betonar att denna rekrytering kommer att vara till fördel även för kunderna. Han berättar:
 
- Något vi på Dana Lim alltid strävar efter är att hitta nya sätt att nå ut och hjälpa våra kunder. Det gör vi bäst genom att ha rätt expertis i rätt distrikt, så att vi kan få insikt i vad de behöver från oss som tillverkare och leverantör. Vi har bara börjat vårt arbete, men för oss är rekryteringen ett stort steg mot att öka vår synlighet samt en stor möjlighet för oss att skapa mervärde för kunderna i Öst- Stockholm och Västra Götaland/Halland. 
 

Ser stor potential

 
Dana Lims framgångar har inte gått förbi varken Henrik Johansson eller Marcus Andresen. Det är just framgångsresan som lockade dem till att tacka ja till tjänsten. Marcus Andresen berättar:
 
- Jag ser stor potential för Dana Lim i Sverige. Konceptet de har med att ha egen fabrik, eget laboratorium och egna lager vid huvudanläggningen känns väldigt rätt i tiden med tanke på logistik, transport och snabb service. Jag vet även att de satsar stort på den svenska marknaden och det ska bli väldigt spännande att få vara med på den satsningen. 
 
Han kompletteras av Henrik Johansson, som avslutar:
 
- Att man tillverkar egna produkter och har en närhet mellan avdelningarna gör att vi som säljare i Sverige har mycket större möjlighet att påverka processen för att kunna möta våra kunders behov och önskemål. Jag ser fram emot att börja och få följa med på den framgångsresa som Dana Lim har påbörjat.