<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim anställer säljexpert för att stärka närvaron i Sverige
dana lim

Dana Lim anställer säljexpert för att stärka närvaron i Sverige

Bild 1

Ett starkt team byggs av kompetenta medarbetare. Så säger Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, som nu rekryterar en ny Key Account Manager: Tomas Lilja. Rekryteringen gjordes med målet att stärka Dana Lims varumärke på den svenska marknaden och komma närmare såväl nya som existerande kunder.
 
För Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, är det medarbetarna som utgör stommen i företaget. Nu har de valt att rusta organisationen med en Key Account Manager, Tomas Lilja, som kommer att ansvara för såväl kundbearbetning som hantering av Dana Lims Private Label-kunder.
 
Tomas Lilja har under karriären arbetat som reseledare för Apollo, fältsäljare för såväl L’Oréal som Flügger, samt Sales Manager för M&P. Närmast kommer han från en tjänst som försäljnings- och marknadschef hos SimFAS. Han tillträdde sin roll som Dana Lims nya Key Account Manager den 1 juni och tack vare sina breda erfarenheter och sitt stora nätverk kommer han att kunna spela en stor roll i att stärka Dana Lims närvaro i Sverige.
 

Stärka varumärket

 
Under tiden på SimFAS, som är både kollegor och konkurrenter för Dana Lim, har Tomas Lilja arbetat enbart med kunder inom Private Label. Det kommer han att fortsätta göra hos Dana Lim, men han kommer även att vara en del av utvecklingen av Dana Lims eget varumärke. Tomas Lilja berättar:
 
- Min roll kommer primärt att gå ut på att säkra och vidareutveckla relationerna med kunderna, både inom Private Label och Dana Lims eget varumärke. Detta för att stärka närvaron på den svenska marknaden. Jag har under min tid i branschen hört och sett hur Dana Lim tagit stora steg framåt, och det är en av anledningarna till att jag valde att söka tjänsten. Genom min karriär har jag jobbat med att utveckla starka varumärken, och Dana Lim är absolut ett sådant. Men jag vill vara med och göra dem ännu starkare. 
 

Andas gemenskap och framåtanda

 
Tomas Lilja beskriver sig själv som en tävlingsinriktad och ambitiös norrlänning som alltid har lätt till skratt, något som kommer att passa in bra i Dana Lims personalstyrka. 
 
- Nu när man har träffat alla så verkar det vara en otroligt fin företagskultur på Dana Lim. Det andas gemenskap och framåtanda, och det känns väldigt inspirerande att få vara en del av en sådan verksamhet.
 
Han kompletteras av Torsten Hjelm, Country Manager för Dana Lim Sverige, som avslutar:
 
- Vi behövde hitta någon som skulle kunna komma snabbt in i sortimentet, som vet vad vi gör och vilka kunder vi riktar oss mot. Jag ser Tomas som en otrolig tillgång för både vårt arbete med Private Label och för vårt eget varumärke. Dessutom sätter vi högt pris på personkemi, och jag tror att Tomas personlighet och erfarenhet är en oslagbar kombination.