<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Organisation
organisationSE

Organisation

Dana Lims organisation är fast förankrad i vårt internationella huvudsäte i Køge. Här ligger Norderns största utvecklingsavdelning dörr i dörr med vår produktion, tekniska support, logistikavdelning och administration.

 

De snabba, direkta förbindelserna tvärs över organisationen gör att hela Dana Lim alltid har nära till kunder och samarbetspartner. Vi är aldrig längre bort än ett samtal och reagerar med en gång när kunderna kontaktar oss, plus att vi levererar snabbt och effektivt. Det är inte minst tillgängligheten och vår leveranssäkerhet som gör Dana Lim till en föredragen samarbetspartner och leverantör.  

 

Dessutom skadar det inte att Dana Lim under 91 år har etablerat sig som ett ansett fondägt danskt företag. Vi tror på att nöjda och stolta medarbetare utgör hörnstenarna i ett sunt företag. Därför prioriterar vi hög anciennitet, anställningstrygghet och god stämning på arbetsplatsen.

 

Vi har dessutom några av branschens starkaste och mest erfarna kapaciteter i huset, samtidigt som vi löpande hälsar de bästa inom sina respektive områden välkomna till Dana Lim-familjen.