<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Spackel och fogmassa på Nordbygg 2018
dana lim

Spackel och fogmassa på Nordbygg 2018

 

 

Skandinaviens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa – Dana Lim, är redo att inta Nordbygg 2018 som är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. I monter C05:20 ligger fokus på utveckling och framtidens byggprocesser och där kommer man att kunna uppleva och känna på många av Dana Lims kvalitetsprodukter.

 

Professionella i byggbranschen bör sätta ett stort kryss i kalendern den 10 - 13 april i år då Nordbygg äger rum i Stockholm.

 

De besökande kan räkna med fyra spännande dagar med dialoger och diskussioner om gediget hantverk. Dana Lim kommer att visa tekniska och miljömässiga nyheter och välkända lösningar som optimerar och effektiviserar arbetet för de som ska utföra det. Speciellt montagelim samt fog- och spackelmassor kommer att ingå i monterns repertoar av produkter och man har valt dem med fokus på hur proffsen arbetar.

 

En nära dialog är av största vikt

 

Vårsäsongen bjuder på en massa mässor och händelser inom branschen, och det kan vara knepigt att bevara överblicken. Därför är det väldigt viktigt att producent och hantverkare har en bra relation, så att man kan vara säker på goda processer och bra slutresultat.

 

- För oss är det A och O att vi har en bra dialog med de som ska utföra arbetet, och att vi kan diskutera och svara på frågor, på en mässa som den här. Det är den dialogen som gör att vi kan fokusera på professionellt hantverk och på att utveckla kvalitetsprodukter som håller i många år – vilket gagnar alla, säger VD Magnus Kvist.

 

Fokus på hantverkare

 

Det är ingen tillfällighet att Dana Lim är de ledande i Skandinavien inom sitt område. Ständigt fokus på att utveckla lösningar, som underlättar vardagen för den enskilde hantverkaren, är enligt Magnus Kvist en del av förklaringen:

 

- Vår utvecklingsavdelning arbetar ständigt på att utveckla lösningar i samarbete med marknaden. Det ställer nya krav, både när det gäller funktionalitet, effektivitet, användarvänlighet och miljö. Därför kommer vi på Nordbygg 2018 se till att visa lösningar och produkter som underlättar hantverkarnas arbete och ger dem bättre resultat, avslutar Magnus Kvist.

 

Registrera dig

 

Nordbygg 2018 äger rum i Stockholm den 10 - 13 april.

 

Registrera dig till Nordbygg 2018 här:

 

ticket.stockholmsmassan.se

 

Använd kod: danalimnb18