<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Facebook-konkurrens
dana lim

Konkurrensregler

 

REGLER OCH VILLKOR FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN ”HANTVERKARJULPYNT” PÅ FACEBOOK


SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT DELTA

Du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med i tävlingen som pågår från den 3-21 december 2018. Du ska vara 18 år för att delta.


Gå in på Dana Lim Sveriges Facebooksida och lägg upp en bild på ditt förslag till ”hantverkarjulpynt”, som en kommentar i kommentarsfältet på själva inlägget. Notera att där är tre tävlingsveckor och därmed tre olika inlägg, vilket innebär att du har möjlighet att vinna tre gånger. Din bild ska ligga under rätt inlägg under den pågående veckan som tävlingen äger rum i.


När du har lagt upp en bild med ditt förslag på hantverkarjulpynt med en kort motivering om varför du ska vinna, så är du med och tävlar om priset.

 

SÅ HÄR AVGÖRS TÄVLINGEN

En jury, bestående av tre personer från Dana Lim Sverige, kommer under varje vecka att värdera de inskickade bilderna med tillhörande motivering, och kora tre vinnare.


Den första tävlingen inleds 3 december och vinnaren koras 7 december kl. 12.00


Den andra tävlingen inleds 10 december och vinnaren koras 15 december kl. 12.00


Den tredje tävlingen inleds 17 december och vinnaren koras 21 december kl. 12.00


Vinnarna utnämns i kommentarsfältet, varefter de ska skicka ett privat meddelande till Dana Lim om att de är vinnare inom 72 timmar, annars väljer Dana Lim en ny vinnare.


För att kunna motta vinsten ska vinnaren upplysa om sitt fulla namn, sin ålder och sin adress.


Vinsten består av ett par Jabra Move trådlösa hörlurar (svarta) till ett värde av 749 SEK.


Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller ges till andra.

 

ÖVRIG INFORMATION

Dana Lim Sverige kommer under inga omständigheter att sälja eller vidarebefordra dina upplysningar till en tredje part. Dana Lim använder bara upplysningarna för att kunna kontakta dig om du vinner och raderar informationen när tävlingen är slut.


Dana Lim Sverige bär inget ansvar om vinsten delas ut som ett resultat av fusk.


Dana Lim Sverige förbehåller sig rätten att löpande revidera reglerna och kan ändra reglerna, som det värderas att det är nödvändigt.


Dana Lim Sverige ansvarar inte för att påvisa eventuella fel och brister.


Dana Lim Sverige står för alla utgifter för vinsterna. Om någon, på grund av vinsten, skulle pådra sig ett skatterelaterat ansvar eller ett ansvar i samband med sociala bidrag, avskriver sig Dana Lim Sverige från alla former för ansvar i samband med detta.


Dana Lim Sverige förbehåller sig rätten att blockera/radera innehåll och bilder som kränker tredjemansrättigheter, samt att avsluta tävlingen utan förvarning. Vid misstanke om fusk förbehåller sig Dana Lim Sverige rätten att utesluta användare utan förvarning.

Anställda hos Dana Lim får inte lov att delta i tävlingen.

Tävlingen genomförs av Dana Lim A/S

Københavnsvej 220

DK-4600

Danmark