<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim landar internationell agentur
dana lim

Dana Lim landar internationell agentur

Bild 1

Ett unikt samarbete med den tyska leverantören LCM innebär att Dana Lim nu har exklusivitet att sälja rengöringssystem för kantlistmaskiner i de nordiska länderna Sverige, Danmark, Norge och Finland. Systemen är både vattenbaserade och VOC-fria.
 
Juni månad började bra för limtillverkaren Dana Lim, som nu kan offentliggöra ett helt nytt samarbete med den tyska leverantören LCM. LCM är ett familjeägt företag som specialiserar sig på rengöringssystem för kantlistning och det som gör dem unika är deras utveckling av ett system som är både vattenbaserat och VOC-fritt.
 
I Sverige, Danmark, Norge och Finland kommer Dana Lim att fungera som distributör för dessa miljövänliga rengöringsprodukter – ett samarbete som inleddes nyligen.
 
- Vi är glada att ha hittat en stark samarbetspartner i Skandinavien, vilket vi har funnit i Dana Lim. Förutom att vara fackligt kompetenta och ha stor erfarenhet av kantlistning har Dana Lim även ett starkt varumärke i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi ser därför fram emot vårt samarbete, säger Daniel Ludewig, VD för LCM.
 

Exklusivitet i Sverige, Danmark, Norge och Finland

 
LCM har utvecklat världens första rengöringssystem för kantlistmaskiner som inte innehåller lösningsmedel. Detta vattenbaserade och VOC-fria system kan rengöra på djupet utan att skada miljön och arbetsmiljön.
 
De flesta produkter som används idag är spritbaserade och kräver oftast upp till fem olika typer av rengöringsmedel för att klara uppgiften. Med de nya vattenbaserade produkterna behövs endast två typer av produkter, vilket enkelt att implementeras i produktionen.
 
Det innebär att de VOC-fria och vattenbaserade systemen kommer att minska produktionsavbrott och samtidigt optimera produktionen generellt. Dana Lim tillhandahåller anslutningar och utrustning till båda systemen.
 
På Dana Lim är glädjen över det nya internationella samarbetet stor. Industrichef Troels Mølgaard förnekar inte att Dana Lim har stora förväntningar på samarbetet.
 
- Vi är stolta över att LCM har valt oss som samarbetspartner i Sverige, Danmark, Norge och Finland, där vi har fått exklusivitet i samtliga fyra länder. Vi märker en efterfrågan på rengöringsprodukter av den höga kvalitet som LCM är kända för. Att deras system dessutom är vattenbaserade och VOC-fria passar väl in i vår strävan efter miljövänliga lösningar och alternativ inom industrin, säger Troels Mølgaard.
 
Det nya samarbetsavtalet har redan trätt i kraft och Dana Lims kunder, både inom landet och utomlands, kan nu köpa rengöringssystemen i de nämnda länderna.