<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Är du Dana Lims nästa Key Account Manager?
dana lim

Är du Dana Lims nästa Key Account Manager?

2018-09-13  Dana Lim ny lagerhal med forsendelse 2766
 
Nu letar vi efter en Key Account Manager! Syftet med rollen är att skapa långsiktig tillväxt och ökad försäljning på befintliga kunder, samt hitta samarbeten med nya kunder.
 
Vi letar efter någon som:

- Tar ett övergripande ansvar i rollen
- Ska ha kundansvar för de stora kedjorna – Centrala avtal Private Label
- Ska sälja in Dana Lims varumärke för nya potentiella kunder
- Vill vara en professionell och god ambassadör för Dana Lim
- Har en hög närvaro på marknaden (aktivitetsnivå)
- Vill bygga långsiktiga kundrelationer
- Letar efter potentiell utvecklingsmöjlighet till en ledande roll

Krav och egenskaper:

- Gedigen erfarenhet av försäljning, gärna av närliggande produkter
- Kunskap och förståelse för retail
- Hög energi och aktivitetsnivå (driv)
- Självständig
- Långsiktig och metodisk
- Förmåga att arbeta strukturerat
- Van att använda Excel
- Tävlingsinriktad
- Senior säljprofil

Är det dig vi letar efter? Läs mer om tjänsten och ansök här. 


Om Dana Lim

Dana Lims historia sträcker sig tillbaka till våren 1928. Det var då Kai Leopold Hansen fick idén till en revolutionerande ny och stark limtyp. 
 
Sedan dess har Dana Lim gjort sig ett namn i Danmark, resten av Skandinavien och Europa som en ledande tillverkare av lim, fog- och spackelmassor som sätter nya standarder för funktionalitet, kvalitet och användarvänlighet.
 
Dana Lims organisation är fast förankrad i företagets internationella huvudsäte i Køge. Här ligger Nordens största utvecklingsavdelning dörr i dörr med produktion, teknisk support, logistikavdelning och administration. De snabba, direkta förbindelserna tvärs över organisationen gör att hela Dana Lim alltid har nära till kunder och samarbetspartners. 
 
Dana Lim är aldrig längre bort än ett samtal och reagerar med en gång när kunderna kontaktar företaget, plus att Dana Lim levererar snabbt och effektivt. Det är inte minst tillgängligheten och företagets leveranssäkerhet som gör Dana Lim till en prioriterad samarbetspartner och leverantör.
 
Under 91 år har Dana Lim etablerat sig som ett fondägt danskt företag. Nöjda och stolta medarbetare utgör hörnstenarna i ett sunt företag. Därför prioriterar Dana Lim hög anställningstrygghet och god stämning på arbetsplatsen.