<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim intar ny marknad i samarbete med välrenommerade Welin & Co
dana lim

Dana Lim intar ny marknad i samarbete med välrenommerade Welin & Co

Bild 1_ny

Dana Lim, Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa, har under flera år byggt upp ett starkt varumärke inom den svenska byggvaruhandeln. Nu inleder de ett nytt samarbete med Welin & Co, som från och med den 1 januari 2023 kommer att distribuera Dana Lims produkter till färgfackhandeln – en helt ny marknad för Dana Lim.
 
Från och med den 1 januari 2023 kommer det högt ansedda företaget Welin & Co att vara Dana Lims agentur för lim, fog och spackel mot färgfackhandeln. Samarbetet är en stor del av Dana Lims satsning att nå och bearbeta en helt ny svensk marknad.
 
Welin & Co valdes som samarbetspartner tack vare deras goda rykte, höga kunskap och starka säljkår:
 
- Vi valde Welin & Co då de är välrenommerade i branschen. De har kunskapen som krävs, en stark och rikstäckande säljkår samt ett väldigt bra back-office och lager. Med hjälp av Welin & Co kommer vi att nå en helt ny marknad som vi inte har bearbetat aktivt tidigare, berättar Torsten Hjelm, VD för Dana Lim Sverige.
 

En mer komplett leverantör

 
Enligt Björn Törnquist, VD på Welin & Co, är samarbetet en spännande utmaning och han ser fram emot att få se responsen när produkterna intar marknaden. Han berättar:
 
- Med Dana Lims produkter inriktar vi oss på färgfackhandeln och det kommer att bli spännande att se hur sortimentet tas emot. Jag tror att en del av våra kunder kommer att se produkterna som en främmande fågel i vår portfölj, men samarbetet kommer att göra oss till en mer komplett leverantör. Jag är övertygad om att det finns en stor marknad för oss att nå och ser fram emot att få vara med och tackla den utmaningen.
 
Björn Törnquist avslutar:
 
- Vi uppskattar hur Dana Lim arbetar och deras historik. Att de är ett nordiskt företag med produkter utvecklade för nordiska förhållanden passar oss bra och deras miljöarbete går i linje med vårt. På Welin & Co strävar vi efter att arbeta med miljöriktiga produkter som har så låg miljöbelastning som möjligt. Här passar Dana Lim in väldigt bra, både tack vare deras sortiment av Svanenmärkta produkter, med produktion och kort transportväg från deras fabrik i Köge.