<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=393554585443579&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Tävla med Magnus Samuelsson på Nordbygg – vinn fina priser
dana lim

Tävla med Magnus Samuelsson på Nordbygg – vinn fina priser

Bild 3

Äntligen är det dags för Nordbygg 2022, Nordens största mötesplats för byggbranschen och dess entusiaster. En av utställarna på mässan är Dana Lim, som under veckans gång kommer att bjuda på demos, produktnyheter och tävlingar med ambassadören Magnus Samuelsson i montern – med stora chanser att vinna fina priser.
 
Nordbygg är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Tusentals personer ser vartannat år fram emot evenemanget, men på grund av Corona-pandemin sköts Nordbygg 2020 upp och branschens mässglädje lades på is.
 
Men nu är det äntligen dags att mötas igen och ett av företagen som är glada över detta är Dana Lim – Nordens ledande tillverkare av lim, spackel och fogmassa. ”Detta har vi väntat länge på”, berättar Torsten Hjelm, Country Manager hos Dana Lim Sverige.
 

Tävlingar med Sveriges starkaste praktikant

 
Under veckans gång kommer medarbetare från Dana Lim att stå till tjänst för såväl hjälp och rådgivning som praktiska demonstrationer i hur man använder produkterna på bästa sätt. Dessutom kommer strongman och kändisprofilen Magnus Samuelsson att vara på plats i montern. Torsten Hjelm fortsätter:
 
- Magnus Samuelsson har varit vår ambassadör och vår starka praktikant i nästan 2,5 år nu och äntligen får vi ha med honom till Nordbygg. Tre gånger om dagen kommer det att finnas möjlighet för mässans besökare att tävla med Magnus och vinna fina priser. Sedan kommer självklart vårt team att stå på plats för att dela med sig av värdefulla tips och tricks och visa upp våra produkter. Vår monter C05:20 kommer absolut att vara värd ett besök.
 

Unika produkter med grönare profil

 
Att hållbarhet är det stora samtalsämnet i byggbranschen idag är inget nytt under solen. Och det är definitivt ingen nyhet för Dana Lim. De har under många år investerat mycket tid och resurser på att utveckla gröna lösningar och bidra till den gröna omställningen. Bland annat kan de nu, tack vare lanseringen av akrylfogmassan Acryl Extra 505, erbjuda ett komplett sortiment av Svanenmärkta produkter för invändig renovering.
 
- Allt inom vår bransch handlar idag om miljön och det är viktigt för oss leverantörer och tillverkare att faktiskt lyssna på marknadens surr och agera genom att ta fram produkter som möter de allt tuffare kraven. Det, och mer, kommer vi att prata om på Nordbygg, avslutar Torsten Hjelm.
 
Den 26–29 april kommer du att hitta Dana Lim på Nordbygg vid monter C05:20.